Unghii intotdeauna perfecte cu oja semipermanenta Lila rossa

Una dintre tehnicile cele mai revolutionare si inovatoare din industria unghiilor este oja semipermanenta Lila rossa, o solutie care va va permite sa prezentati o manichiura impecabila timp de 3 saptamani ca si cum ar fi fost prima zi cand ati facut-o, aici va spunem despre avantajele acestei manichiuri.

Manichiura tinde sa se deterioreze intr-un timp scurt si, curand dupa ce am pictat cu grija si dedicare, unghiile incep sa se crape si sa se exfolieze. Acest lucru poate face ca mainile sa fie foarte neingrijite, motiv pentru care este nevoie de multa munca pentru a acorda atentie la fiecare cateva luni pentru a ne reinnoi manichiura.

O alternativa usoara, durabila si confortabila pentru a arata mereu perfect, deoarece mainile noastre reprezinta cea mai buna scrisoare de introducere.

Oja semipermanenta Lila rossa este un nou sistem de hibrid (gel+oja clasica), care se intareste la lampa UV, oferind stralucire si rezistenta ceva timp.

Oja semipermanenta Lila rossa: Avantaje

  • Protejeaza si intareste unghiile naturale
  • Va permite sa efectuati multe activitati daunatoare pentru estetica unghiilor, mentinand in acelasi timp luminozitatea si culoarea
  • Durata aproximativa a acestuia este de 3 pana la 4 saptamani
  • Aderenta puternica
  • Proces rapid si usor de aplicat
  • Varietate mare de culori

Unghii intotdeauna perfecte cu oja semipermanenta Lila rossa

Principalul avantaj este cel pe care tocmai l-am mentionat: acest tip de manichiura cu oja semipermanenta Lila rossa dureaza mult timp. De obicei, acest tip de unghii dureaza, de obicei, intact timp de aproximativ trei saptamani. Motivul pentru care trebuie sa le eliminati dupa acest timp nu este altceva decat cresterea unghiei. In acest timp, unghiile vor avea o stralucire perfecta si o culoare, ca si cand ar fi fost vopsite proaspat. Ele nu se deterioreaza deloc si va puteti lauda cu mainile si picioarele perfect ingrijite.

Un alt avantaj care trebuie luat in considerare atunci cand folositi oja semipermanenta Lila rossa este ca, desi este oarecum mai scumpa decat manichiura conventionala, preturile sale sunt destul de accesibile.

Desi cunoasteti avantajele manichiurii semipermanente, va recomandam sa va rezervati manichiura semipermanenta pentru ocazii speciale in care este necesar un finisaj perfect si durata maxima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *