Trucuri pentru a creste placerea in timpul sexului

Pentru multe femei, atingerea orgasmului este dificila, si, daca este si cazul dvs., este timpul ca povestea sa se schimbe si sa incepeti sa atingeti punctul culminant al fiecarei intalniri fierbinti!

Va oferim cele mai bune sfaturi pentru a va mari placerea, gata sa le puneti in practica?

Trucuri pentru a creste placerea in timpul sexului

1. Totul este in comunicare

Este important sa pastrati o linie deschisa de comunicare cu partenerul pentru a sti ce va place mai mult si ce anume aveti nevoie in intimitate. Acesta este unul dintre cele mai importante trucuri pentru a imbunatati viata sexuala.

2. Distrati-va!

Pentru a va bucura de sex, deoarece nu este niciodata esential sa indrazniti sa incercati lucruri noi, sa uitati de timiditate si sa vedeti in fiecare intalnire fierbinte oportunitatea de a avea un moment de experienta si de a va distra!

3. Pre-stimulare: factorul cheie!

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a creste placerea sexuala? Stimularea anterioara! Este una dintre cele mai importante componente pentru a va pregati, pentru a va ajuta sa va relaxati, sa lubrifiati mai bine, sa evitati durerea sau frecarea in timpul penetrarii si, de asemenea, sa experimentati noi senzatii! Mai multe articole despre sex, relatii, sfaturi, viata sexuala, gasiti peĀ hisex.info.

Un alt sfat foarte important este sa ramaneti stimulate in timp ce are loc o penetrare.

Discutati cu partenerul dvs. pentru a gasi cel mai bun mod de a face acest lucru, de exemplu, utilizarea lubrifiantului poate fi o modalitate foarte usoara de a face lucrurile sa mearga mai bine.

4. Este important sa va cunoasteti

Este important sa va cunoasteti bine pentru a afla ce pozitii, saruturi, mangaieri, miscari va excita cel mai tare. Ele va vor ajuta sa atingeti punctul culminant!

5. Totul este in minte

Mintea este, de asemenea, o parte esentiala deoarece, daca nu va concentrati asupra momentului prezent si relaxat, sexul nu va fi niciodata placut pentru voi.

Nu lasati gandurile sa va distraga atentia, sa puna presiune, tot ce aveti nevoie este sa va concentrati pe moment, sa uitati alte probleme! Incercati si veti observa diferenta in urmatoarea sesiune fierbinte!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *