Hoteluri unice pe care trebuie sa le vizitati macar o data in viata

Vacanta, pentru multi, este vizitarea si explorarea unui nou loc. Cu toate acestea, uneori, ne dorim sa ne indepartam de rutina si de viata noastra stresanta de zi cu zi, sa ne relaxam si sa ne rasfatam. Cu acest gand, am facut o lista cu hoteluri uimitoare pe care trebuie sa le vizitati inainte de a muri.

Exista mai multe statiuni si hoteluri care au fost facute pentru a satisface fiecare capriciu si fantezie a oamenilor. In timp ce unele sunt populare pentru viziunile pe care le ofera, altele sunt cunoscute pentru luxul lor. Sa aruncam o privire asupra catorva pe care trebuie sa le vizitati macar o data in timpul vietii.

Hoteluri uimitoare pe care trebuie sa le vizitati macar o data in viata

The St. Regis Bali Resort – Nusa Dua, Indonesia

Hotelul St. Regis Bali Resort este un hotel pe malul marii, situat pe noua hectare de peisaj tropical luxuriant. Vilele private ale statiunii sunt singurele din Nusa Dua, cu acces direct la o plaja cu nisip alb. Locatia remarcabila de lux l-a dus pe lista celor mai bune 50 de statiuni din lume si cele mai bune 5 statiuni din Asia.

Casa Serengeti – Singita Grumeti, Tanzania

Serengeti House este un refugiu de familie exclusivist, cu sezlonguri interioare si in aer liber, si vederi neintrerupte de-a lungul savanei Serengeti.

Hotel Kakslauttanen, Finlanda

V-ati dorit vreodata sa stati intr-un igloo? Puteti face visul sa devina realitate la Hotel Kakslauttanen din Finlanda. Acest hotel este un igloo complet utilat si confortabil. Deoarece este acoperit cu sticla, este posibil sa priviti Lumina nordica din interiorul lui.

Hotelul Traveller’s Cave, Turcia

Hotelul Traveller’s Cave este numit asa pentru ca hotelul este construit in interiorul unei pesteri, literalmente. Hotelul a fost sculptat dintr-o stanca imensa, ceea ce il face sa fie unul dintre cele mai unice hoteluri din lume. Desi hotelul se afla intr-o pestera, nu sunteti tratat ca un om de pestera. Pe de alta parte, va puteti bucura de toate luxurile cunoscute omului pana in prezent. Acesta este un hotel pe care nu ar trebui sa-l ratati deloc.

Icehotel, Suedia

Icehotel din Suedia este magnific si complet facut din gheata. Da, ati auzit bine! Exteriorul, precum si cele mai multe dintre interioarele acestui hotel sunt facute din gheata. Acest hotel are camere mici de gheata care pot gazdui pana la 20 de persoane. Desi hotelul nu se afla in partea de sus a listei atunci cand vine vorba de lux, cu siguranta are un mare numar de unicitate. Trebuie sa vizitati acest loc daca va aflati in Suedia.

Hotel Plaza Athenee, Paris

Hotelul Plaza Athenee din Paris radiaza clasa, stil si lux. Daca doriti sa va bucurati de luxul traditional al Frantei, Hotel Plaza Athenee este un loc de vizitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *