Destinatii turistice ieftine de Anul Nou 2018

Credem ca rezervarea unei calatorii la sfarsitul anului poate fi foarte costisitoare din cauza perioadei si din cauza cererii masive de calatorii pana la sfarsitul anului.

Dar exista destinatii care ne permit sa facem o calatorie ieftina la sfarsitul anului si sa ne bucuram de o vacanta de vis. Va prezentam cateva destinatii in cazul in care decideti sa va animati:

Destinatii turistice ieftine de Anul Nou 2018

– Circuit pentru a vizita Turcia, Istanbul si Capadocia. In aceasta calatorie veti descoperi o bogatie istorica comparabila numai cu explozia frumusetii naturale a Turciei. Considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume, tara are plaje turcoaz, cascade, paduri, formatiuni de roci unice si orase cu multe de vazut si de facut.

Destinatii turistice ieftine de Anul Nou 2018

– Insulele Azore. Acest arhipelag din insulele portugheze este o minune autentica naturala cu caracter salbatic. Temperatura este in crestere pe tot parcursul anului, deci daca calatoriti la sfarsitul anului, va veti bucura de o temperatura medie de 20 ° C.

– Praga. Exista o mie de motive pentru a vizita Praga 364 zile ale anului: dar pe 31 decembrie, cel mai important motiv este sa sarbatoriti sfarsitul anului intr-un mod de neuitat. Nu conteaza daca sunteti in cautarea unei evadari romantice ca un cuplu, daca calatoriti cu familia sau daca va aflati intr-o vacanta cu prietenii in cautarea unor petreceri interesante: Praga are ceva pentru toata lumea! Dupa ce petreceti o zi descoperind farmecele orasului, va indreptati spre malurile raului la miezul noptii, pentru a va bucura de inceputul anului intr-un mod relaxat si aproape orice piata urbana, daca va place o atmosfera si mai plina de viata.

destinatii ieftine anul nou

– Madeira. Aceasta insula este scaldata de apele Golfului, astfel ca se bucura de veri calde si ierni blande care o fac o destinatie turistica foarte apreciata pe tot parcursul anului. Si perfecta pentru a petrece sfarsitul anului in maneca scurta.

  – Alpii francezi. Daca sunteti unul dintre cei carora va place zapada, este o optiune minunata de a petrece sfarsitul anului langa un semineu, sau pe pista de ski.

– Amsterdam. Daca planificati o evadare pentru a sarbatori sfarsitul anului cu o petrecere buna, Amsterdam este o destinatie perfecta! Capitala Tarilor de Jos este unul dintre cele mai vii orase din Europa. Pentru a incepe, luati parte la festivitatile oficiale de la Oosterdok si vizionati focurile de artificii de la miezul noptii de pe podul Magere Brug. Apoi urmeaza petrecerea intr-unul dintre numeroasele cluburi din oras.

destinatii ieftine anul nou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *