Cele mai ieftine destinatii turistice din 2018

Cautati vacante ieftine in 2018? Aici va oferim 18 idei, astfel incat sa puteti gandi la pregatirea valizei.

Anul 2018 a inceput, si este timpul sa incepem sa ne gandim cum sa pregatim vacanta urmatoare. In cazul in care bugetul nu este atat de mare pe cat doriti, nu va faceti griji, va vom arata cateva destinatii ieftine de vacanta in 2018. De la Spania pana la America de Sud, Africa si cu mai multe opriri in Europa. Acum, ramane doar sa alegeti.

1. Beirut, Liban
Piete vii, verdeata, moschei falnice si monumente cu secole de istorie, sunt doar cateva atractii pentru a vizita Beirut, una dintre cele mai ieftine destinatii de calatorie in 2018. Bucataria libaneza este tot mai la moda.

2. Bruges, Belgia
Site-ul Patrimoniului Mondial al UNESCO, il considera in mod corect, cel mai bine conservat centru urban medieval, dominat de clopotnita Plaza Mayor. Cu centrul inchis masinilor, este una dintre destinatiile ieftine unde puteti merge fara sa va faceti griji ca veti cheltui mai mult decat trebuie.

3. Córdoba, Spania
Case si palate, muzee, bai arabe, si incomparabila Mezquita de Cordoba, face din Córdoba una dintre cele mai irezistibile destinatii ieftine din peninsula. Si, daca va place mancarea buna, un meniu bazat pe salmorejo, sunca de flamenquín de serrano sau tort Cordoban este mai mult decat obligatoriu.

4. Cracovia, Polonia
Devenita una dintre cele mai interesante destinatii de calatorie ieftine din Europa Centrala, istoria fascinanta este inca prezenta in fiecare colt. Orasul vechi din Cracovia, un Patrimoniu Mondial, pastreaza cladirile gotice, baroce si renascentiste, precum si cea mai mare piata medievala din Europa.

5. Ierusalim, Israel
Infiintat de regele David cu mai mult de 3000 de ani in urma, putine destinatii turistice ieftine emana aceeasi spiritualitate ca si Ierusalimul. Orasul Vechi este imbratisat de un zid de aproape patru kilometri, iar de pe Muntele Maslinilor, orasul este vazut dintr-o vedere a pasarilor. Imposibil sa nu simtiti pacea.

6. Nantes, Franta
Evolutia Nantes de la sfarsitul anilor optzeci, legata iremediabil de arta, se reflecta in multe din frumoasele sale colturi. Orasul natal al lui Jules Verne, este una dintre cele mai ieftine destinatii din Franta si a fost Capitala europeana verde in 2013 datorita locurilor precum Jardin des Plantes din centru si peste 7 hectare de relaxare.

7. Naxos, Grecia
In ciuda faptului ca este cea mai mare dintre Insulele Ciclade, Naxos este una dintre cele mai putin aglomerate. Aceasta pata alba intre apele turcoaz ale Marii Egee, ne face sa ne indragostim la prima vedere de Puerta de Apolo si plajele de unde putem privi apusul soarelui intr-una dintre cele mai bune destinatii de buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *