Aplicatii pentru a gasi hoteluri ieftine

In calatoriile noastre, planificarea anterioara este din ce in ce mai putin importanta. Utilizarea mobilelor si tabletelor de ultima generatie, combinate cu posibilitatea de a utiliza tarifele noastre de date in strainatate (in special in Europa) si disponibilitatea larga de retele WiFi, ne permite sa improvizam si sa lasam pentru ultimul moment lucruri, cum ar fi rezervarea la hotel.

In acest post vom vorbi despre cateva dintre cele mai bune aplicatii pentru a gasi hoteluri ieftine.

Aplicatii pentru a gasi hoteluri ieftine

In plus fata de aplicatiile pe care deja le cunoastem si le folosim in mod regulat in calatoriile noastre, am descarcat mai multe aplicatii pentru a cauta hoteluri si le-am testat functionalitatile.

1. BOOKING

Rezervarea este printre aplicatiile clasice, si se ridica la ceea ce v-ati astepta de la acest brand: agil, eficient, simplu, intuitiv si placut. Unele dintre cele mai bune caracteristici ale sale sunt: ​​cautare hotel in locatia curenta si pe o harta, zona de utilizare cu managementul rezervarii si date personale pentru utilizare rapida (carduri de plata, numele principalului oaspete etc.), filtre, diverse optiuni de sortare, lista de favorite, descarcarea ghidurilor de calatorie, notificarile mobile etc.

2. HOTELSCOMBINED

HotelsCombined este unul dintre cele mai bune motoare de hoteluri. Aceasta inseamna ca rezultatele cautarii dvs. sunt combinate cu zeci de motoare de cautare si care sporesc sansele de a gasi un hotel ieftin. Aplicatia are, de asemenea, zona de cautare geografica cu alerte, cautari si alte beneficii (desi nu de gestionare a rezervarilor, deoarece acestea sunt in afara aplicatiei), filtre, harta, diferite criterii de clasificare si mai mult.

3. HOTELES.COM

Continuam cu unul dintre motoarele de cautare favorite de cazare: Hoteles.com. Acest motor de cautare are un mare avantaj fata de majoritatea: programul sau de loialitate, va permite sa va bucurati de o noapte gratuita pentru fiecare 10 rezervari efectuate. Cu aplicatia mobila puteti beneficia de programul dvs. de zbor si exista, de obicei, coduri exclusive de reducere numai pentru aplicatia dvs. De asemenea, are un motor de cautare pentru ofertele din apropiere, preturi secrete, contact telefonic cu un singur clic si cele mai multe dintre caracteristicile discutate pana acum: cautare geolocalizata, filtre, gestionarea istoricului si a rezervarilor.

4. HOTELTONIGHT

HotelTonight este poate cel mai “pur” al aplicatiilor din aceasta lista, deoarece aceasta nu are o versiune web. Aplicatia Hotel Tonight, s-a nascut direct ca aplicatie mobila conceputa pentru a rezerva hoteluri in ultimul moment si intr-un mod geolocalizat. De fapt, atractia sa principala este “Geo Tarifa”, un tip de oferta in pret, bazata pe locatia si ora rezervarii. Aplicatia este concentrata astfel incat sa se poata rezerva numai 7 zile si maxim 5 nopti. De asemenea, are o zona de utilizator, dar restul optiunilor sunt mai limitate decat in ​​celelalte aplicatii, iar numarul de hoteluri disponibile este mult mai mic.

5. TRIVAGO

Desi Trivago nu a fost printre motoarele noastre de cautare favorite, trebuie sa recunoastem ca, in ultimii ani, au imbunatatit foarte mult platforma si aplicatia sa mobila este o alternativa buna pentru a compara preturile diferitelor motoare de cautare rapide si cu toate avantajele altor aplicatii excelente: cautare pe harta, compararea preturilor pe site-urile importante, filtre, liste favorite si, in general, tot ceea ce am putea lua in considerare „de baza“. Citeste si alte subiecte care te-ar putea interesa pe teenagers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *