6 destinatii romantice pe care fiecare cuplu trebuie sa le viziteze de Valentine’s Day

Planificati urmatoarea vacanta? Daca vreti sa traiti o aventura cu persoana iubita intr-un loc unic, romantic si linistit, cu peisaje frumoase, aici veti gasi cele mai bune destinatii din lume, ideale pentru cuplurile romantice.

# 1 Seul, Coreea de Sud

Unul dintre principalele orase din Coreea de Sud ofera o gama larga de propuneri romantice de facut cu cineva special, cum ar fi patinajul in aer liber; bucurati-va de padurea din Seul, unde puteti face o plimbare romantica sau puteti urca pe turnul Namsan, unul dintre cele mai inalte puncte ale orasului. La fel ca podul Pont des Arts din Paris, multe cupluri merg acolo pentru a-si lega dragostea cu lacate.

# 2 Phuket, Thailanda

Daca doriti intimitate si sa va bucurati de una dintre cele mai frumoase plaje din lume, trebuie sa alegeti Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, care cu 810 km2, este formata de plaje paradisiace. In plus, orasul va permite sa intrati pe deplin in obiceiurile thailandeze, realizand o calatorie plina de liniste si cultura.

# 3 Saariselkä, Finlanda

Pentru iubitorii de iarna, acest oras finlandez este ideal si este una dintre cele mai romantice destinatii din Arcticul european, pentru ca va permite sa va bucurati de unul dintre cele mai impresionante spectacole vizuale ale naturii: lumina nordica.

Cazarea poate fi, de asemenea, foarte romantica, datorita Hotelului Kakslauttanen. Acolo va puteti caza intr-un iglu de gheata in timp ce admirati lumina de pe cer. In oras exista, de asemenea, o mare oferta de sporturi de zapada, ideale pentru iubitorii de sport.

# 4 Istria, Croatia

In plus fata de plajele frumoase cu peisaje uimitoare si culori, peninsula Istria, situata la intersectia dintre Italia, Slovenia si Croatia, are o mare oferta culturala si gastronomica, pentru ca ceea ce abunda sunt felurile de mancare de peste proaspat, deserturi si vinuri.

# 5 Alaçatı, Turcia

Renumit pentru arhitectura, podgoriile si moara de vant, este o destinatie ideala pentru cuplurile care iubesc sporturile extreme, cum ar fi windsurfingul si kite surfing-ul si pentru iubitorii de cultura, deoarece coasta turca are un aer grecesc si acolo se ascund sate si hoteluri de vis. Apele sale cristaline si ospitalitatea turceasca il fac, de asemenea, un loc unde va puteti relaxa si bucura.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *